Honden gedrag’s Therapie

Kennismaking:

Wanneer u contact met ons opneemt, sturen wij u een intakeformulier toe of u download deze HIER. Zodra wij de gegevens van uw hond ontvangen hebben, komen wij bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek met u en uw hond. Uw wensen worden doorgenomen, maar ook praten we over het karakter van uw hond en over verdere punten van aandacht. Tijdens dit gesprek nemen we het dierenpaspoort nog even door om te checken of alle inentingen geldig zijn. Daarnaast is het van belang dat uw hond ook is meeverzekerd in uw WA-verzekering.

Groepswandeling:

Wij halen uw hond bij u thuis of op uw werk op. Uw hond krijgt tijdens de wandeling een halsband die voorzien is van ons telefoonnummer. Tijdens de eerste wandeling(en) loopt uw hond aangelijnd mee. We kunnen zo rustig kijken of het klikt met de groep honden. Om uw hond gevarieerde prikkels te geven wandelen we op verschillende locaties zoals de duinen, het strand en waar mogelijk is het bos. Tijdens de wandeling van minimaal een uur proberen wij altijd de honden voldoende te laten drinken in waterbekkens, meertjes ed. bij terugkomst bij de auto is er ook altijd vers drinkwater beschikbaar. U kunt kiezen uit een groepswandeling op vaste of variabele dagen.

Privéwandeling:

Het betreft hier een (aangelijnde) wandeling van 20 minuten bij u in de buurt. Ook kunt u een privéwandeling last-minute boeken als u uw hond extra persoonlijke aandacht gunt of even geen tijd heeft, ideaal voor puppy’s( tot 1 jaar oud), oudere, zieke en loopse honden. Of honden die niet goed functioneren in een groep.

Vervoer:

Uw hond wordt op een veilige en verantwoorde manier vervoerd. De Volkswagen bus is voorzien van een krachtige elektrische ventilatie voor een goede klimaatbeheersing.De bus heeft diverse benches om de honden hun veiligheid te kunnen bieden tijdens het vervoer. De honden die goed samen gaan, zitten en liggen gezellig bij elkaar. In de bus is tevens een EHBO-set, blusdeken, water en brandblusser aanwezig. Daarnaast wordt de bus regelmatig gereinigd.

Continuïteit:

Beestenboel Overrijn biedt waar mogelijk u de extra service aan van een vervanger bij ziekte of vakantie. De vervanger is bekend met uw hond omdat deze regelmatig meeloopt met de groeps- en privéwandelingen. Met deze continuïteit onderscheiden wij ons graag van andere uitlaatservices.

Strippenkaart:

U kunt kiezen uit een strippenkaart voor 10 of 20 wandelingen. De strippenkaart wordt altijd vooraf betaald. Per wandeling wordt de datum genoteerd en afgetekend. Eventuele bijzonderheden worden ook per wandeling vermeld. De wandelkaart is vier maanden geldig vanaf de eerste wandeling.

Ophaaltijden:

We beginnen om 9:45 met het ophalen. Afhankelijk van het weer en/of aantal honden kan dit soms verschuiven. Streven is om alle honden niet later dan 12:30 opgehaald te hebben. In het weekend is Beestenboel Overrijn alleen in overleg beschikbaar voor wandelingen.

Vereisten hond voor deelname:

· Kan los meelopen met de groep

· Is sociaal naar andere honden, mensen en dieren

· Luistert naar basis commando’s

· Is niet loops of net geweest(dan tijdelijk geen deelname aan groep)

· Is zindelijk en kan tegen autorijden(geen blaffen en spugen in de bus)

· Is minimaal 1 jaar oud en kan zeker 1 tot 1,5 uur wandelen

· Is volledig gevaccineerd(Weil, Parvo en het liefst ook kennelhoest)

· Wordt regelmatig behandeld tegen luizen, vlooien en teken

· Is WA-verzekerd (AVP-verzekering)

· Is woonachtig in het ophaalgebied